Sunday, November 9, 2014

Gubahan Hantaran Ready Made Untuk Dijual!!!

Hurry up!!

Nak clear stok je ni!!!

9 dulang RM200!!!

Condition tiptop lagi!!

Whatsapp 0176938055

SOLD



Tuesday, October 14, 2014

Dulang Hantaran Eksklusif Cantik Untuk Dijual Murah

Salam Semua.......

Hampir 2 minggu tak hapdep blog. Rindu pulak rasanya.

Hari ni hakak nak update dulang-dulang hantaran eksklusif / exclusive untuk di let go. Buat jualan.

Condition memang tiptop sangat.

Ada 2 warna.

Silver : 7 pcs
Gold : 5 pcs

Sesiapa nak cepat-cepat whatsapp / call hakak : 017-6938055

Sape cepat die dapat!!!!

Harga Terbaik di pasaran.

Harga beli : RM200 ++ each
Nak lelong : RM110 each (Nego)
* dulang kaca itu hanya untuk display shj. Tidak dijual.

SOLD




Wednesday, October 1, 2014

Hantaran 115 (Artificial Gred A Yellow Green)

Welcome October!!!!
 
Excited sebab hujung-hujung tahun ni memang banyak tempahan. Lebih excited bila customer yang order gubahan hantaran fresh flowers. I luv fresh flowers... hehehe
 
Ok, hantaran hari ni dari adik Ika. Request warna kuning hijau. Hasilnya, memang cantik tertarik da boommmm... Harga gubahan hantaran yang dicaj pun mampu milik dan berbaloi.
 
Ada 9 dulang hantaran termasuk:
1) Jubah + Al-Quran + Tasbih
2) Buah
3) Ring
4) Shirts
5) Shoes
6) Watch
7) Perfume Set
8) Body Care
9) Sunglass + Wallet + Belt
 
So, ape yang korang tunggu lagi? Cpat-cepat contact booking date ye!
 
Contact Person : Tyra
Contact Number : 017-6938055
 
Hantaran 115 (Artificial Gred A Yellow Green)
9 Dulang = RM540