Wednesday, April 23, 2014

Hantaran 100 Artificial Gred AA Royal Theme

Assalamualaikum semua....

Alhamdulillah, akhirnya aku berkesempatan jugak nak hapdep entry yang dah lama sangat tertunggak nih!  Waktu rehat digunakan dengan sebaik mungkin.. hehehe

Hantaran ni sebenarnya dah lama ditempah oleh adik Syereen dari Pahang. Cuma masa dan kesempatan yang mencemburui aku.. sampai aku hampir-hampir terlupa yang aku ade blog kesayangan ni...

Ada 7 dulang hantaran semuanya.. memang superbbb cantik sangat-sangat la gubahan ni dengan pilihan warna yang sesuai dengan dulangnya... serius tak tipu.............................

Antara hantarannya:

1: Sunglasess
2: Kasut
3: Sireh Junjung
4: Perfume
5: Chocolates
6: Sejadah & Quran
7: Buah

So, ape korang nak tunggu lagi? Whatsapp je senang...

Contact Person : Tyra
Contact Number : 0176938055

Hantaran 100 Artificial Gred AA Royal Theme
7 Dulang = RM770














Monday, March 31, 2014

Hantaran 99 Artificial Flowers Gred AA (English Roses Theme)

Ha...... hantaran ni adalah penutup untuk koleksi bulan Mac 2014.

Akak Salmah (rasanya nama dia) huhuhu.. dia nak color lembut contra dari Pink White.. Aku gunakan bunga dari Gred AA yang bila dah siap hasilnya memang sangat sweet gitewww....

Aku pun agak sibuk sekarang, malas nak cakap panjang-panjang, kita terus ke photo-photo yang ada ye..

1 : Sireh Junjung
2 : Cake
3 : Chocolates
4 : Buah
5 : Sepasang Baju

Jom kita tengok koleksi pic >>

Contact Person : Tyra
Contact Number : 017-6938055

Hantaran 99 Artificial Flowers Gred AA (English Roses Theme)
5 Dulang RM300
 







Hantaran 98 Artificial Flowers (Garden Theme Again)

Bila dah ada masa ni, aku nak hapdep semua hantaran yang aku dah tercicir untuk bulan Mac...

Sekali lagi aku memang lupa sangat nama adik yang tempah hantaran ni.. If u read this, jangan marah akak ye... Setiap manusia ada kekurangannya.. memory memang low sangat nak ingat nama orang.. hihihihi..

Ada 7 hantaran semuanya.. :
1 : Sireh Junjung
2 : Al-Quran
3 : Chocolates
4 : Cookies
5 : Cake
6 : Perfume
7 : Shirt + Wallet

Contact Person : Tyra
Contact Number : 017-6938055

Hantaran 98 Artificial Flowers (Garden Theme Again)
7 Dulang RM280