Thursday, August 28, 2014

Gubahan Hantaran Ready Made Untuk Dijual!!!! Tema Royal Biru + Silver

Assalamualaikum semua...

Dalam proses mengemaskini website, sempat lagi nak update entry.

Hantaran Ready Made Untuk Dijual.
Murah-murah je.
Harga boleh sembang lagi.

Status: 2nd hand
Quantity : 9 dulang
Warna Tema : Royal blue + Silver
Price : RM360
Whatsapp : 017-6938055
* Status 2nd hand hanya pada dulang & bunga sahaja. Gubahan ini adalah gubahan yang baru.

Masih dalam keadaan baik lagi. Harga jual dah termasuk dulang dan gubahan ye.

Pickup point : Seri Kembangan (Equine) / Putrajaya

Cepat!!! Sebelum terlambat!!




 

Monday, August 18, 2014

Website Under Construction

 
Salam Semua....
 
Maaf sebab dah lama tak update.
 
Kerja-Kerja Menaik Taraf Blog Sedang Dilakukan.
 
Harap Bersabar ye.
 
Sebarang Pertanyaan, boleh whatsapp : 017-6938055
 
 
 

Thursday, July 24, 2014

Original Marc Jacobs Women Watch

Selamat Pagi!!

Mesti semua dah x ada mood kerja kan? Raya pun dah dekat.

Hari ni nak let go Original Marc Jacobs Women Watch!!

Memang cute sangat.... 

Item : 2nd Hand
Price : RM300
COD : Permaisuri, HKL, KL
Whatsapp : 012-2520250

#Marcjacobs #sayajual #sayajualbarangbebe #sayajualpursebebeori #sayajualbarangori #raya2014 #hantaran #2ndhand #dressmurah #kurungmoden #kurungmoden