Thursday, July 24, 2014

Original Marc Jacobs Women Watch

Selamat Pagi!!

Mesti semua dah x ada mood kerja kan? Raya pun dah dekat.

Hari ni nak let go Original Marc Jacobs Women Watch!!

Memang cute sangat.... 

Item : 2nd Hand
Price : RM300
COD : Permaisuri, HKL, KL
Whatsapp : 012-2520250

#Marcjacobs #sayajual #sayajualbarangbebe #sayajualpursebebeori #sayajualbarangori #raya2014 #hantaran #2ndhand #dressmurah #kurungmoden #kurungmoden 




Tuesday, July 22, 2014

Women Wallet Bebe Original Clearance Stock!!

Assalamualaikum semuaaaa....

Pagi yang sejuk-sejuk ni, saya nak update entry yang lain dari yang lain...

Bukan gubahan hantaran.

Tapi wallet brand BEBE ORIGINAL .

Ada 6 pcs sahaja.

1 pcs = RM200

Kalau yang nak beraya dengan wallet baru, korang boleh cepat-cepat whatsapp atau call 012-2520250 ye.

Boleh COD sekitar Permaisuri, HKL, Kuala Lumpur sahaja.

Cepattttt... grab sebelum habissss!!!!

#sayajual #bebeoriginal #bebemalaysia #sayajualbarangori #sayajualbebe








Tuesday, July 1, 2014

Menjual Dulang Hantaran Eksklusif Vase / Pasu

Haaaaaa.... Lagi Dulang Hantaran Eksklusif sampai!!!!

Memang semua meletopppsss sangat-sangat sampaikan aku pun rasa nak borong semua.

Diskaun menarik menanti anda untuk pembelian 5 dulang ke atas.

Contact Person : Tyra
Contact Number : 0176938055

Menjual Dulang Hantaran Eksklusif Vase / Pasu

Bahagian Permukaan Dulang English Vase / Vantage
 
Dulang Hantaran English / Vantage
Material : Fiber
Price : RM130
Code : EV002
 
 
Dulang Hantaran English / Vantage
Material : Fiber
Price : RM117
Code : EV003
 

Dulang Hantaran English / Vantage
Material : Fiber
Price : RM117
Code : EV004
 
 

Dulang Hantaran English / Vantage
Material : Fiber
Price : RM113
Code : EV005

Dulang Hantaran English / Vantage
Material : Fiber
Price : RM139
Code : EV006

Dulang Hantaran English / Vantage
Material : Fiber
Price : RM170
Code : EV007