Monday, March 31, 2014

Hantaran 99 Artificial Flowers Gred AA (English Roses Theme)

Ha...... hantaran ni adalah penutup untuk koleksi bulan Mac 2014.

Akak Salmah (rasanya nama dia) huhuhu.. dia nak color lembut contra dari Pink White.. Aku gunakan bunga dari Gred AA yang bila dah siap hasilnya memang sangat sweet gitewww....

Aku pun agak sibuk sekarang, malas nak cakap panjang-panjang, kita terus ke photo-photo yang ada ye..

1 : Sireh Junjung
2 : Cake
3 : Chocolates
4 : Buah
5 : Sepasang Baju

Jom kita tengok koleksi pic >>

Contact Person : Tyra
Contact Number : 017-6938055

Hantaran 99 Artificial Flowers Gred AA (English Roses Theme)
5 Dulang RM300
 







Hantaran 98 Artificial Flowers (Garden Theme Again)

Bila dah ada masa ni, aku nak hapdep semua hantaran yang aku dah tercicir untuk bulan Mac...

Sekali lagi aku memang lupa sangat nama adik yang tempah hantaran ni.. If u read this, jangan marah akak ye... Setiap manusia ada kekurangannya.. memory memang low sangat nak ingat nama orang.. hihihihi..

Ada 7 hantaran semuanya.. :
1 : Sireh Junjung
2 : Al-Quran
3 : Chocolates
4 : Cookies
5 : Cake
6 : Perfume
7 : Shirt + Wallet

Contact Person : Tyra
Contact Number : 017-6938055

Hantaran 98 Artificial Flowers (Garden Theme Again)
7 Dulang RM280
 








Hantaran 97 Artificial Flowers (Gold + Cream Theme)

Assalamualaikum...

Salam pembuka Monday Bluessssss...

Sedar tak sedar sebulan dah aku tak hapdep entry untuk blog kesayangan ni... Alahai... masa yang semakin lama semakin mengejar aku.. *bukan aku yang kejar masa hokey*

Back to da point, hari ni nak upload beberapa hantaran yang agak lam gila aku perap dan terbiar tak berhapdep-hapdep. Sorry sangat-sangat ye....

Hantaran kali ini ditempah oleh adik..... emm... apa ye nama dia..?? Seperti biasa, aku punya memry nama-nama customer memang sangat low hokey.. hahahaha

Ada 5 dulang sahaja... antaranya:
1 : Chocolates
2 : Cincin + Sireh Junjung
3 : Perfume
4 : Cake
5 : Al-Quran + Kain Pasang

Ok, jom kita layan beberapa gambar yang ada:

Contact Person : Tyra
Contact Number : 017-6938055

Hantaran 97 Artificial Flowers (Gold + Cream Theme)
5 dulang = RM300