Wednesday, October 1, 2014

Hantaran 115 (Artificial Gred A Yellow Green)

Welcome October!!!!
 
Excited sebab hujung-hujung tahun ni memang banyak tempahan. Lebih excited bila customer yang order gubahan hantaran fresh flowers. I luv fresh flowers... hehehe
 
Ok, hantaran hari ni dari adik Ika. Request warna kuning hijau. Hasilnya, memang cantik tertarik da boommmm... Harga gubahan hantaran yang dicaj pun mampu milik dan berbaloi.
 
Ada 9 dulang hantaran termasuk:
1) Jubah + Al-Quran + Tasbih
2) Buah
3) Ring
4) Shirts
5) Shoes
6) Watch
7) Perfume Set
8) Body Care
9) Sunglass + Wallet + Belt
 
So, ape yang korang tunggu lagi? Cpat-cepat contact booking date ye!
 
Contact Person : Tyra
Contact Number : 017-6938055
 
Hantaran 115 (Artificial Gred A Yellow Green)
9 Dulang = RM540
 













Tuesday, September 30, 2014

Hantaran 114 (Garden Theme English)

Terlalu ramai yang booking gubahan bertamakan garden... Jadi, memang hantaran garden ni meletopss habis. Sesiapa nak booking, cepat-cepat contact ye. Sebab lambat melepas..
 
Ada 7 dulang semua nya...
 
Contact Person : Tyra
Contact Number : 017-6938055
 
Hantaran 114 (Garden Theme English)
7 Dulang = RM280
 







Hantaran 113 (Artificial Dusty Pink + Purple)

Agak menarik juga hasil gabungan warna hantaran kali ni. Aku yang buat aku yang jatuh cinta tengok warnanya.. hihihi...
 
Ditempah oleh Adiba untuk majlis nikahnya.. Semoga kalian bahagia bersama selamanya.. Amin.
 
Ada 5 gubahan..
 
Cuma kali ni tak letak barangnya. Sebab adiba kata dia nak letak sendiri. Barang yang dia beli tak cukup lagi.. hehe..
 
Sekiranya berminat, jom pakat ramai-ramai call akak ye.
 
Contact Person : Tyra
Contact Number :017-6938055
 
 
Hantaran 113 (Artificial Dusty Pink + Purple)
5 Dulang = RM200